Struyk Verwo Infra

Texturen

 

Textuur: duurzaam en exclusief

Struyk Verwo Infra levert al haar bestratingsmaterialen in een standaard uitvoering of in bijzondere deklagen zoals gewassen en niet- gewassen uitvoeringen, in een speciale structuur of nabewerking en ook in zelfverdichtend beton.

Standaard

Betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd door kleurpigmentering. 
 

Gewassen deklagen

Lavaro stenen

Een uitgewassen deklaag bestaande uit circa 85 % natuursteengranulaat in één gradatie ondersteund met een lichte kleurpigmentering. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan de deklaag. 
 

Lavaro tegels

Uitgewassen deklaag waarbij met speciaal waspapier de mineralen duidelijk en helder zichtbaar worden gemaakt. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan de deklaag. 
 

Perlano

Een uitgewassen deklaag met echte parelmoerfractie en grove natuursteengranulaat, ondersteund door een lichte pigmentering. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan de deklaag.

Breccia

Een exclusieve uitgewassen deklaag bestaande uit 100% natuursteengranulaat in meerdere gradaties zonder toevoeging van zand- of kleurpigmenten. De Breccia is daarmee 100% kleurecht en kleurvast en garandeert daarmee op lange termijn een hoogwaardige natuurlijke uitstraling. 
 

Optiflex

Een uitgewassen deklaag met hoge reflectiewaarden door toevoeging van reflecterend natuursteen. 
 

Niet uitgewassen deklagen

Baleno

Een deklaag die tot 80% uit kleurechte natuurlijke mineralen bestaat. Ondersteund door hoogwaardige kleurpigmentering. Door het toepassen van fijne mineralen heeft de Baleno een mooi verdichte deklaag. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan het uiterlijk.   
 

Novato

Een hoogwaardige kleur- en slijtvaste deklaag die volledig uit natuurlijke mineralen bestaat. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan het uiterlijk. Door het hoge aandeel kleurvaste granulaat in verschillende gradaties behoudt de Novato ook op lange termijn zijn kleurrijke uitstraling.
 

Keranova

Een hoogwaardige deklaag met het uiterlijk en het formaat van een gebakken straatsteen. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan het uiterlijk. Door het hoge aandeel kleurvaste granulaat in verschillende gradaties behoudt de Keranova ook op lange termijn zijn keramische uitstraling.
 

Speciale structuur

Structura

Een deklaag met een speciale open structuur en circa 90% natuursteengranulaat in één gradatie ondersteund door pigmentering. Door het hoge aandeel kleurvaste granulaat behoudt de Structura ook op lange termijn zijn kleurrijke uitstraling. 
 

Silentio

Een geluidsreducerende deklaag van speciale cementgebonden natuursteenfracties ondersteund door kleurpigmentering.
 

Drain

Waterdoorlatend, poreus beton bestaande uit cementgebonden natuursteenfracties ondersteund door kleurpigmentering. 
 

Nabewerkingen 

Liscio

Een exclusieve geslepen deklaag bestaande uit 100% natuursteengranulaat in meerdere gradaties zonder toevoeging van zand- of kleurpigmenten. De Liscio is daarmee 100% kleurecht en kleurvast. Het slijpen kan op verschillende manieren van: grof gezoet tot gepolijst en voldoet aan de geldende normen rondom de glij- en slipweerstand. 

 

Martello

Een gehamerde uitvoering van Breccia. Het hameren of boucharderen is een techniek die in het zuiden van Europa veelvuldig wordt toegepast op natuursteen. Met als resultaat een bijzondere uitstraling.
 

Metallo

Door het aanbrengen van een coating krijgen de betonnen materialen een zeer exclusieve uitstraling in brons, RVS, aluminium, koper, messing en cortenstaal. Bij de Oxi-stenen wordt ijzergranulaat in de deklaag verwerkt dat na verloop van tijd begint te roesten.
 

Sferio

Een exclusieve geslepen en kogelgestraalde deklaag bestaande uit 100% natuursteengranulaat. De Sferio is daarmee 100% kleurecht en kleurvast. Met kleine rvs kogels wordt de vooraf egaal geslepen deklaag aangestraald waardoor de Sferio zijn verfijnde opgeruwde uitstraling krijgt. 
 

Intenzo coating

Een twee-componenten kleurcoating met een anti graffity topcoat.
 

Zelfverdichtend beton


Zelfverdichtend beton heeft een glad betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd en is nagenoeg in elke vorm te storten.