Rotonde rammelstroken

 

Rotonde rammelstroken voor het middeneiland

Het middeneiland van een rotonde heeft in het midden een trottoirband, een rammelstrook en een overrijdbare rotondeband. Dit zogeheten rotondeplateau kan in één keer gelegd worden met grote gewapende betonelementen en voldoen aan de CROW richtlijnen.

Struyk Verwo Infra levert rotonde rammelstroken in verschillende afmetingen en bochtstralen. De gewapende rotonde elementen zijn berekend op verkeersklasse 60 en kunnen desgewenst ook met waping berekend op verkeersklasse 90 voorzien worden.

 

Ga naar de productselector - rotonde plateaus

rotonde rammelstroken | rotonde rammelstrook

turboblock rijbaanscheiding | turbodruppel

Complete inrichting van de rotonde

Struyk Verwo Infra levert ook elementen voor turborotondes, zoals turbodruppels, scheidingsbanden 10/30x15 en bochtbeschermingsbanden in de vorm van brede RWS-banden. Zelfs een turborotonde met twee in elkaar overgaande bochtstralen kunnen met rotonde rammelstroken aangelegd worden. 

De maximale afmeting van een rotonde rammelstrook is ongeveer 240x420 cm, waardoor het middeneiland snel geplaatst kan worden en een minimaal aantal strekkende meters aan voegwerk heeft. Door de maatvastheid zijn de voegen zo smal, dat alleen een rugvulling met  een flexibele voegkit benodigd is.

 

Ga naar de productselector - rotonde-elementen