CRH

 

CRH plc: een mondiale speler

Struyk Verwo Infra is onderdeel van de Ierse onderneming Cement Roadstone Holding plc. CRH is een mondiale producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen. CRH is het grootste bouwmaterialenbedrijf in Noord-Amerika en de op een na grootste wereldwijd.

           
        
 

 

 

 

 

 

 Ga naar de website van CRH


Continuïteit gewaarborgd

CRH is een financieel sterke en gezonde onderneming. Bij CRH werken 78.000 mensen op 3.100 locaties in 31 verschillende landen. De visie van CRH is om wereldwijd de belangrijkste bouwmaterialen business te zijn. De groep heeft marktleider posities in Europa en goede strategische posities in de opkomende economische regio's van Azië en Zuid-Amerika. De missie committeert alle CRH-bedrijven om waarde te creëren en best-in-class resultaten te leveren voor alle stakeholders en dat altijd op een consistente, duurzame en ethisch verantwoordelijke wijze. Het basisprincipe van CRH is 'dat er nooit een goede zakelijke reden is om iets verkeerds te doen'. Zo steunt CRH onder meer alle inspanningen ter bestrijding van misbruik van mensenrechten volledig.        

 

CRH in Nederland

CRH in Nederland maakt deel uit van een familie, die als wereldspeler haar afkomst niet verloochent. In Nederland is CRH met elf bedrijven en 5.000 werknemers breed aanwezig en goed vertakt over de diverse bouwsectoren. Elk van deze bedrijven vertegenwoordigt het beste van twee werelden. Enerzijds delen zij de waarden en zekerheden van moederbedrijf CRH. Anderzijds zijn zij specialist, ondernemer en vaak marktleider op hun eigen terrein. Zij kenmerken zich met klantgerichte en innovatieve oplossingen, maatwerk en een duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en productproposities.