Wat is de witte uitslag op betonproducten?

Er kan in voorkomende gevallen sprake zijn van kalkuitbloei. Kalkuitbloei is het resultaat van een chemische reactie van stoffen in het beton die als witte uitslag aan de oppervlakte van het product zichtbaar worden. Deze witte uitslag verdwijnt in de regel vanzelf onder invloed van regen en andere weersomstandigheden. Kalkuitbloei heeft geen invloed op de constructieve sterkte van het product en kan nooit een reden zijn voor reclamaties.

Ik heb een element nodig wat niet in uw assortiment zit, maken jullie ook maatwerk ?

Ja, wij bieden u de mogelijkheid samen met u klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen en deze voor u te produceren. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Neemt u contact op met uw vaste contactpersoon of bel ons via 0800 - 555 55 54.

Is Struyk Verwo Infra KOMO gecertificeerd?

Ja, een groot deel van het assortiment is KOMO gecertificeerd. Indien u gebruik maakt van de productselector, de on-line tool om de gewenste productinformatie te vinden, zal bij uw keuze het icoon van KOMO verschijnen als uw selectie hieraan voldoet. Dit geldt ook voor de keurmerken CE en BSB. Tevens zijn deze certificaten te downloaden.

Ook via de buttons onderaan tekstpagina assortiment-kwaliteit-en-KOMO gaat u naar een overzicht van de certificaten. Downloaden is ook hier mogelijk.

Waar kan ik bestekteksten van Struyk Verwo Infra materialen vinden?

In de bestekservice van Struyk Verwo Infra vindt u alle RAW en STABU bestekteksten. De bestekservice is bereikbaar via de button 'bestekservice' op de homepage of via de link onderin de footer. 

Een derde mogelijkheid is via de product detailpagina's in de productselector.

Heeft u een overzicht van referentieprojecten?

Ja, in de inspiratiebank vindt u een keur aan referentieprojecten. Onze database bevat een kleine 2.000 foto's en wordt regelmatig aangevuld. U kunt uw zoekopdrachten ingeven via 4 ingangen:

  • Product
  • Omgeving
  • Textuur
  • Merk

Vindt u toch niet wat u zoekt? Neem dan contact op met uw contactpersoon. Het fotobestand van Struyk Verwo Infra is nog omvattender dan hier getoond.

Hoe kom ik aan documentatie, leveringsvoorwaarden of certificaten?

Via de hoofdmenu knop ‘documentatie’, komt u in onze leesplank.
Per merk staan hier alle brochures, video's en de laatste 2 jaargangen van relatiemagazine BuitenBeeld en de digitale nieuwsbrief. U kunt de documentatie inkijken, direct downloaden, aanvragen of delen.
 

Certificaten
Ook vindt u in deze leesplank de algemene certificaten zoals bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden of ISO 14001.
 

Product gerelateerde certificaten zoals DoP, KOMO en BSB zijn gekoppeld aan de specifieke producten en zijn te downloaden via de productselector, op de detailpagina van het door u gekozen product.
 

Overigens kunt u ook KOMO en CE prestatieverklaringen per productlocatie downloaden. Deze vindt u via www.struykverwoinfra.nl/assortiment-kwaliteit-en-KOMO.html

Waar kan ik verwerkingsvoorschriften krijgen?

Indien u gebruik maakt van de productselector, de on-line tool om de gewenste productinformatie te vinden, zal bij het product van uw keuze ook het betreffende verwerkingsvoorschrift worden getoond.

Ik wil graag monsters aanvragen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Op verzoek voorzien wij u graag van monsters. Hiervoor bieden wij u 2 opties:
 

  • U kunt uw wens aangeven via het informatie aanvraagformulier.
    Afhankelijk van uw postcode wordt dit automatisch verstuurd naar regiokantoor Oost (Tiel) of regiokantoor West (Alphen a/d Rijn) voor verdere afhandeling.
  • Uw aanvraag telefonisch doorgeven via 0800 - 555 55 54.

Kunnen jullie rsx bestanden verwerken?

Ja, wij bieden u de mogelijkheid om een offerte in de vorm van een rsx-bestand digitaal aan te leveren. Neemt u hiervoor contact op met uw vaste contactpersoon of bel ons via 0800 - 555 55 54.

Leveren jullie ook aan particulieren?

Nee, wij leveren uitsluitend aan de professionele GWW-markt.

Hebben jullie ook onkruidvrije bestrating?

Onkruid is een doorn in het oog van beheerders, ontwerpers en bewoners. Alle gangbare methoden voor onkruidbestrijding zijn vooral gericht op het ontstane onkruid. Chemische bestrijding mag steeds minder worden toegepast en verwijderingsmethoden zoals borstelen, branden en stomen zijn arbeidsintensief en terugkerend. Struyk Verwo Infra heeft de oplossing: Nevergreen onkruidvrije bestrating.
 

Ik wil mijn water afvoering via bestrating. Hebben jullie een oplossing?

Struyk Verwo Infra biedt meerdere producten voor water afvoering via bestrating zoals banden, tegels en stenen maar ook speciale concepten:
 

Easy Flow
De grote mate van verharding van oppervlakken in Nederland heeft tot gevolg dat hemelwater niet meer op natuurlijke wijze in de grond kan doordringen of voor een overbelasting van het rioleringsstelsel zorgt. Easy Flow, waterregulerende en/of waterdoorlatende bestrating biedt oplossingen voor een aantrekkelijke openbare ruimte met een goed doordachte waterafvoer voor elke situatie.
 

Drainwave
De Drainvoeg is door Drainvast en gemeente Bergen (NH) bedacht om problemen met water op straat op te lossen. Winnaar van de Rioned innovatie award 2014. Drainwave is het machinaal pakket met de waterdoorlatende voegstrips. Elke laag bevat 12 strips, goed voor een infiltratiesnelheid van 1.000 liter/seconde/hectare, gemeten volgens de beoordelingsrichtlijn 9040.
 

Wat bieden jullie om geluidsoverlast van verkeer te reduceren?

Binnenstedelijk verkeersgeluid verstoort de nachtrust met alle schadelijke gezondheidsgevolgen van dien. Silent Way - stille elementenverharding is een kostenefficiënte oplossing voor het terugdringen van verkeerslawaai. Voor Silent Way is de geluidreductie in een Cwegdek-rapport vastgelegd dat gebruikt kan worden in akoestisch onderzoek.
 

Kunnen jullie digitaal factureren?

Digitaal factureren middels PDF gebeurt al geruime tijd. Ook biedt Struyk Verwo Infra elektronische facturatie via XML aan op basis van de 'S@les in de Bouw' standaard. Papieren facturen hoeven niet meer geboekt te worden, doordat het systeem de XML-facturen automatisch verwerkt. Dit scheelt een hoop tijd en vermindert de kans op fouten. Daarnaast wordt geen papier verbruikt. 

 

U kunt contact opnemen met uw accountmanager voor inrichting van dit proces.

Wat biedt Struyk Verwo Infra mbt duurzaamheid?

Duurzaamheid en MVO in het algemeen is een bewuste beleidskeuze en kernwaarde van Struyk Verwo Infra. Op onze website vindt u in het hoofdmenu een speciale sectie puur gericht op alle MVO-activiteiten:
 

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u uiteraard graag. Bel ons op 0800 555 55 54

Bel mij terug Contactformulier