Missie SVI

Duurzame producten, diensten en mensen zijn middelen. Deze dienen het overkoepelend doel van Struyk Verwo Infra: het realiseren van een door klanten gewenst totaal- of eindresultaat. Een verkeersveilige woonwijk of een karaktervol markplein. Aandacht voor duurzaamheid en  problematiek van vandaag én morgen. Dit staat ook expliciet in onze missie. 

Wij staan voor de meest duurzame, aantrekkelijke en slim ingerichte buitenruimte.

De missie van Struyk Verwo Infra spreekt onze ambities en commitment uit om optimaal en op unieke wijze in de specifieke behoeftes van onze verschillende ketenpartners te voorzien. Zij benadrukt ook het belang van een gericht en structureel MVO-bedrijfsbeleid. 

Marktleider in publieke bestrating

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. Uit klanttevredenheidonderzoeken komen telkens weer als de sterkste punten van Struyk Verwo Infra naar voren:

  • ongeëvenaard productaanbod
  • de serviceverlening
  • de medewerkers
  • de ideale partner voor samenwerking.

Commercie

In de keten van publieke bestrating zijn veel professionele marktpartijen actief. Struyk Verwo Infra werkt daarom met diverse specialisten die de verschillende ketenpartners als opdrachtgevers, ontwerpers, aannemers en beheerders gericht kunnen adviseren en ondersteunen van de realisatie van bestratingsprojecten. Deze projectadviseurs, accountmanagers, productmanagers en technisch specialisten krijgen regelmatig trainingen, bijscholing en instructies. Een ander strategisch speerpunt voor Struyk Verwo Infra is het permanent investeren in de digitalisering van belangrijke klantprocessen en tools voor productinformatie. 

Productie

De commercieel specialisten weten zich in contacten met de klant geruggesteund door een krachtige productie- en logistieke organisatie. Struyk Verwo Infra is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder één dak. Zij beschikt over een uitgekiende mix en spreiding van productielocaties.

Logistiek

Struyk Verwo Infra voert met 20.000 actieve artikelen een breed en diep assortiment. Dit is gebaseerd op de dynamiek van nieuwe producten ten gevolge van specifieke, individuele klantwensen en assortimentsoptimalisatie en innovatie product- en conceptontwikkeling. Dagelijks rijden er gemiddeld 45 vrachtwagens om de betonnen bestratingsproducten en prefab elementen tijdig en compleet op elke gewenste eindbestemming te brengen.