Straatmeubilair – maak van elke buitenruimte een beleving!

De publieke buitenruimte vormt een belangrijk onderdeel van onze leefomgeving. Denk aan bruisende pleinen waar we elkaar ontmoeten, speelzones waar kinderen ongeremd kunnen ravotten of groenzones in drukke steden die ons verbinden met de natuur, waar bewoners kunnen sporten, tot rust kunnen komen en verkoeling kunnen vinden. Het zijn allemaal plekken waar bij het ontwerp beleving, vergroening en duurzaamheid centraal staan.

Dit nieuwe inspiratieboek laat zien wat mogelijk is met straatmeubilair!



 

Belevingsvolle buitenruimte met eigen identiteit

Binnen het merk Street Art richten we ons op de esthetische meerwaarde die beton kan bieden in de publieke ruimte. Deze producten helpen de juiste sfeer te scheppen, want elke buitenruimte verdient een eigen identiteit die past bij de omgeving.

We bieden met Street Art een veelzijdig palet aan stijlvolle, betonnen elementen. Van kleurrijke, sfeervolle bestrating tot straatmeubilair met kwalitatieve afwerkingsmogelijkheden. Van comfortabel zitmeubilair tot fraaie sierpoefs die uitnodigen langer in de buitenruimte te verblijven. Van boomkransen die bomen beschermen tegen het drukke verkeer tot elementen om groeneilanden te creëren. Kortom: Street Art buitenmeubilair biedt een immense waaier aan oplossingen, in elk gewenste afmeting, textuur en kleur.

Talrijke projecten ter inspiratie

Binnen ons standaard aanbod van banken en zitranden bieden we diverse modulaire productlijnen aan waarmee u creatief aan de slag kunt. Dankzij de veelheid aan vormen en afmetingen creëert u gemakkelijk een stijlvol resultaat. Daarnaast kunt u bij Struyk Verwo Infra ook terecht voor maatwerk. U geniet met Street Art dus van ontwerpvrijheid, voor elk project en budget.

Met deze nieuwe catalogus willen we u vooral inspireren. De talrijke projecten die zijn gerealiseerd met onze producten tonen de veelzijdigheid van onze mogelijkheden. Voor een volledig overzicht van alle modellen binnen de productlijnen verwijzen we u naar onze online productselector met QR-codes.

Serie van Mellow poufs sieren station 't Harde

Beton: veelzijdig, robuust, functioneel en verrassend mooi

Met prefab beton kiest u voor grenzeloze creatieve mogelijkheden. Naast een enorme vrijheid in vormgeving biedt dit solide materiaal tevens een ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden. Onbehandeld, in zelfverdichtend beton, gestraald of gewassen. Wilt u meer kleur en fijne structuren of een speelse en opvallende uitstraling? Wij bieden talrijke mogelijkheden voor een exclusieve afwerking met stijlvolle elementen in een variëteit aan kleuren en structuren die mooi bij de omgeving passen.

De nieuwe catalogus focust op de mogelijkheden van ons standaard assortiment. Talrijke elementen kunnen zo in elk nieuw ontwerp of renovatieproject worden toegepast. Het resultaat voelt vaak als creatief maatwerk aan. Voor een volledig en actueel overzicht van de beschikbare productlijnen en modellen, ga naar onze productselector op www.struykverwoinfra.nl of scan de QR-codes.

Maatwerk en vakmanschap

Wilt u het unieke karakter van uw ontwerp versterken? Van onwaarschijnlijke vormen tot verrassende kleuren? We bedenken, ontwerpen én realiseren buitengewone betonelementen op maat. Soms in beperkte series. Soms als unicum. Altijd met vakmanschap vervaardigd door onze ervaren experts.

Onze mensen denken graag met u mee om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen. We maken de nodige berekeningen en tekenen het hele project voor je uit, van lay-out tot gedetailleerde producttekeningen. De collega’s van onze tekenservice geven ook aan hoe u bestaande modellen maximaal kunt gebruiken in een ontwerp. Zo krijgt u een ontwerp op maat voor een standaardprijs.

Houtsoorten voor zitelementen

Voor de houten afwerking van ons straatmeubilair garanderen we duurzaam hout. Onze productielocatie waar onze zitelementen met hout gemaakt worden, is daarom FSC® gecertificeerd. De houtsoorten die wij u aanbieden vereisen bovendien geen onderhoud en vergrijzen op natuurlijke wijze na verloop van tijd.

 

Nieuwsgierig geworden?

Vraag de catalogus straatmeubilair aan!