Seat met slanke rugleuning op plein

Nieuw: Seat met slanke rugleuning

De Seat met slanke rugleuning is de nieuwste aanwinst in het populaire Solids & Seats assortiment. Deze rank vormgegeven variant is voorzien van een 100% FSC®-gecertificeerd hardhouten Guariuba (FSC®-C118310) zitting. Het gepoedercoat stalen frame biedt stevigheid en draagt bovendien ook bij aan de stijlvolle uitstraling.

Er zijn drie modellen beschikbaar van de Seat met slanke rugleuning; een linkerdeel, rechterdeel en middenstuk. Hierdoor is de ontwerpvrijheid groot waarbij diverse configuraties mogelijk zijn.

Veelomvattend Solids & Seats assortiment

Met de introductie van de nieuwe Seat met slanke rugleuning - wederom een samenwerking met Blom & Moors ontwerpbureau openbare ruimte - is het Solids & Seats assortiment verder uitgebreid. De veelomvattende en populaire reeks is onderverdeeld in vier modelgroepen: enkelzijdig modulair, tweezijdig modulair, enkelzijdig modulair hol en solo. In deze modelgroepen zijn diverse uitvoeringen beschikbaar zoals rechte delen, hoekstukken, bochten, eindverloop stukken en schegstukken waardoor de ontwerpvrijheid eindeloos is. De nieuwe Seat met slanke rugleuning past perfect in de modelgroep enkelzijdig modulair. Het betonnen onderstel heeft dezelfde afmetingen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld groenvakken worden uitgerust met mooie hardhouten zitelementen met rugleuning zonder dat het lijnenspel wordt onderbroken. 

Genieten van de buitenruimte

De noodzaak en behoefte om de buitenruimte te vergroenen groeit. Meer groen is goed voor de biodiversiteit en het maakt de bebouwde omgeving meer klimaatbestendig. Het maakt de buitenruimte ook aantrekkelijker om van te genieten. Gewoon om lekker even zitten of om samen te komen. Met de nieuwe Seat met slanke rugleuning wordt hier op stijlvolle wijze ingespeeld.

Seat met slanke rugleuning in stationsgebied

Specificaties 

  • Afmeting betonnen onderstel: 50/45x50x200 cm
  • Hoogte betonnen onderstel plus rugleuning: 90,5 cm
  • Zelfverdichtend beton in lichtgrijs, donkergrijs, wit en zwart gecoat
  • 100% FSC®-gecertificeerd hardhouten Guariuba (FSC®-C118310) zitting
  • Gepoedercoat stalen frame
  • Optioneel: armsteun met FSC®-gecertificeerd Guariuba hardhout (FSC®-C118310) en RVS frame 

Meer informatie?

Ga naar de productselector - Seat slanke rug