Overzicht en structuur met de afroep app

De afroep app biedt u gemak, efficiency en kostenbesparing. 24/7 kunt u zelf uw orders afroepen. Vooruit plannen? In een klik geregeld. Legio uitvoerders, werkvoorbereiders en inkopers gebruiken naar volle tevredenheid dagelijks deze handige tool. Ook Robert van Kesteren, uitvoerder bij JDB Groep, is enthousiast. Benieuwd naar zijn tips?   

Het is echt kinderspel

‘Uitleg heb je niet nodig. Na enkele weken gebruik belde jullie binnendienst collega. ‘Hoe werkt de afroep app voor je’, Zijn er nog vragen’. Je wordt zeker niet aan je lot overgelaten. Maar het is echt kinderspel. Je kan kiezen of je hele vrachten wilt afroepen, aantal pakken of aantal stuks. Ik plan ook veel vooruit. Is de totaalvracht te vol? Dan haal ik er bij wijze van spreken een paar tegels uit. Denk ik ’s avonds dat ik iets vergeten ben, dan log ik nog even in en vul het nog even aan.

Overzicht en structuur

Alles kan ik terugzien in de afroep app. Het geeft overzicht en structuur. Mijn enthousiasme voor de afroep app heb ik gedeeld in onze uitvoerdersvergadering. Inmiddels gebruiken mijn collega’s de afroep app ook. En heb ik zelfs onze PVC-leverancier uitgedaagd er ook een te ontwikkelen.’