Perfecte afwerking met maatwerk kadeschorten en deksloven

Onderzoek wijst uit dat alleen al in Amsterdam de komende jaren tientallen kilometers kademuur hersteld moet worden. Daarnaast laten steeds meer gemeenten grachten aanleggen als klimaatadaptieve maatregel. Struyk Verwo Infra heeft de ervaring en expertise om stalen damwanden aan te kleden met fraaie betonnen kadeschorten en deksloven. Dankzij het maatwerk verloopt de uitvoering snel.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor maatwerk

Expertise Struyk Verwo Infra

Een stalen damwand profiel heeft de constructieve eigenschappen en vormt de basis. Struyk Verwo Infra heeft de ervaring en expertise om deze aan te kleden en te verankeren met esthetische betonnen kadeschorten en-deksloven. Hierdoor krijgt de damwand een passende uitstraling. Elk project is maatwerk. Wij ondersteunen u graag met onze expertise: 

Vanuit de grondplannen van de klant worden de benodigde elementen ingetekend. Dit levert het juiste maatwerk op per fase. In nauw overleg met de klant worden alle elementen minutieus uitgedetailleerd. Dit garandeert dat alle materialen secuur verwerkt en geplaatst kunnen worden. Een uitgebreid leverschema wordt gemaakt. Hierin staat per fase duidelijk omschreven wat en wanneer er wordt geleverd. Door goede communicatie kan er worden ingespeeld op latere wensen van de klant en blijft just-in-time levering gewaarborgd.

Nauwe samenwerking in Holland Park

Dit plan van aanpak werd ook gehanteerd voor de aankleding van de aangelegde kademuren in Holland Park in Diemen Zuid. Een grote nieuwbouwwijk, ontworpen door Karres en Brands, waar in fases wordt gewerkt om voor 5.000 bewoners een aantrekkelijke wijk te realiseren voor wonen, werken en recreëren. In de reeds opgeleverde delen bepalen gezellige straatjes, prachtige gevels en sfeervolle grachten het straatbeeld.

In dit ontwerp koos men ervoor de kademuren af te werken met betonnen deksloven in zelfverdichtend beton (ZVB). Zelfverdichtend beton garandeert een strak en glad uiterlijk. Het is beton met een dichte structuur. AW Vessies Infra zorgt voor de vakkundige en secure plaatsing. Dit gaat vlot doordat ook de bevestigingspunten vooraf door Struyk Verwo Infra gedetailleerd zijn uitgewerkt. 

Ga naar de inspiratiebank - Holland Park