maatwerk parkmeubilair Bijlmerdreef

5 redenen om te kiezen voor betonnen parkmeubilair 

De creatieve mogelijkheden van beton zijn grenzeloos. Dit solide materiaal is vaak puur van vorm en krachtig in zijn uitstraling. Ideaal voor praktische en decoratieve oplossingen. Struyk Verwo Infra levert betonnen parkmeubilair uit eigen collectie én op maat gemaakt.  

1. Betonnen parkmeubilair heeft een natuurlijke no-nonsense uitstraling

Beton heeft niet alleen een uitstraling die levendig en vol van structuur is, het is ook -zeker in het grijs- een eerlijk en mooi materiaal. Door terughoudend te zijn in de verschijningsvorm van het betonnen parkmeubilair komen aanwezig groen, gebouwen en kunstwerken beter naar voren in het straatbeeld.  

2. Beton geeft vormvrijheid door maatwerk 

Beton is een plastisch materiaal en geeft u als ontwerper veel vormvrijheid. De medewerkers van Struyk Verwo Infra denken graag met u mee om samen tot de gewenste oplossing te komen. We kunnen voor ieder element een ontwerp maken, zowel in de vorm van een lay-out als in gedetailleerde productietekeningen. We realiseren de juiste mal en voeren het nodige rekenwerk voor u uit. We doen dat op maat, dus in beperkte series en voor unieke stukken. De producten worden altijd vervaardigd door ervaren experts met vakmanschap.

3. Beton is circulair en gaat lang mee

Betonnen parkmeubilair kan worden teruggenomen om te worden gebroken in kleine fracties beton. Deze betonnen fracties worden binnen de betonsector voor 100% hergebruikt. Parkmeubilair van beton heeft bovendien een zeer lange technische levensduur (minimaal 15 jaar) en hoeft bijna niet te worden hersteld en/of vervangen na vandalisme. Dit scheelt in het gebruik van primaire grondstoffen en energieverbruik.

4. Beton biedt oplossingen binnen budget

Struyk Verwo Infra heeft meer dan 250 verschillende mallen voor betonnen straatmeubilair op voorraad waarmee u de openbare ruimte vorm kunt geven. Door gebruik te maken van deze bestaande collectie  modellen straatmeubilair drukt het ontwerp minder op uw budget en heeft u meer ruimte om uw gewenste ontwerp te realiseren.

5. Beton is uitstekend te combineren met hout en bamboe

Betonnen parkmeubilair met houten zittingen geeft een comfortabele zit. Het beton zorgt voor een solide onderstel en het hout maakt de bank uitnodigend door zijn warme uitstraling. Wij bieden zowel latten als balken zittingen met 100% FSC©-hout. Wilt u liever geen hardhout toepassen? Wij bieden ook zittingen van bamboe aan. 

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van straatmeubiliar in beton. Neem contact op met uw vaste contactpersoon of stel u vraag via het contactformulier.

Ik heb een vraag over betonnen parkmeubilair