parkband verloopstukken

Reeks Solid & Seats parkbanden uitgebreid

Nu al telt de collectie Solid & Seats meer dan 80 modellen. Een ruim aanbod voor het omranden van plantvakken of speelplekvoorzieningen. Met dit aanbod zijn talrijke configuraties mogelijk. Om de collectie Solid & Seats nog beter aan te laten sluiten op uw wensen zijn de volgende vier modellen toegevoegd.

Solid verloopbanden 

Met solid verloopbanden zijn verhoogde groenvakken te ontwerpen die voor een grasmaaimachine bereikbaar zijn. Een vriendelijk ogend verloopstuk dat over een lengte van 2 meter van 45 cm geleidelijk naar maaiveldniveau loopt. De parkbanden kunnen daarmee de lijn van het oplopend groen volgen en zijn leverbaar in zowel een linker- als een rechter uitvoering.

Solid bloembak

Betonnen bloembak met hetzelfde model als de Solid zitrand waarbij beide zijden taps naar binnen lopen. Passend in een opstelling met Solid zitranden of als stand-alone. Ook geschikt voor het tijdelijk afzetten van wegen of pleinen om voetgangers te beschermen  (anti- terrorisme). De Solid betonnen bloembak of plantenbak is robuust en eenvoudig verplaatsbaar (klem of hijsogen).    

Solid betonnen poef

Met dezelfde afronding en tapsheid als de Solid zitrand behoort ook deze betonnen poef tot de Solid & Seat reeks. Dit ronde zitelement kan naast de Solid zitranden op schoolpleinen of rondom speelplekken worden geplaatst. Betonnen poefs zijn onderhoudvrij en bestand tegen een stootje.

Extra Solid bochtstukken

Voor het omzomen van lage bloemperken of plantvakken is de collectie lage Solids uitgebreid met extra bochtstralen. 50 cm brede betonnen parkbanden die 10 cm tot 20 cm boven het maaiveld kunnen worden gesteld. Vooral op plekken met veel parkerende auto’s en groen komen deze betonnen parkbanden goed tot hun recht.   

Collectie verlaagde Solid elementen

  • Recht element          47/45x25x200cm
  • Hoek  90⁰ element   47/45x25x100cm
  • Bocht element          47/45x25 x 189   R = 1,2 mtr  (4 st per 360° )
  • Bocht element          47/45x25 x 189   R = 3,0 mtr  (12 st per 360° )
  • Bocht element          47/45x25 x 189   R = 4,5 mtr  (16 st per 360° )

Ga naar de productselector - Parkbanden & zitranden 

Solid verloopstuk

Solid bloembak tweezijdig

Solid poef

verlaagde Solid bocht